Globalni tjedan poduzetništva: Network To Get Work

GEW 2014 logotip[br]

Na sva predavanja i radionice je ulaz slobodan


NAJAVA – Global Entrepreneurship Week (GEW) globalni je tjedan poduzetništva koji se svake godine obilježava u studenome te poziva mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla. Cilj je osloboditi potencijale i ideje mladih ljudi oko tema koje su bitne za društvo te osnažiti globalnu kulturu koja prepoznaje poduzetništvo kao pokretača ekonomskog i socijalnog prosperiteta. EWoB svake godine obilježava GEW i sklopu istog organizira niz predavanja, radionica i drugih događanja na kojima studenti imaju priliku naučiti nešto novo i korisno od brojnih mentora te proširiti svoju mrežu kontakata.

Ovogodišnji Globalni tjedan poduzetništva u organizaciji studentske udruge EWoB održat će se od 18. do 20. studenog 2014. godine na temu Network To Get Work ili Umrežavanjem do uspjeha. Sadržavat će brojna predavanja iskusnih predavača o koristima, načelima i primjerima networkinga, profesionalnom lobiranju, utjecaju networkinga na pronalazak posla i slično te iskustva iz prve ruke studenata koji su ostvarili velik poslovni uspjeh i koji će ispričati svoju priču.

Uz predavanja, održat će se i radionica Think&Pitch na kojoj će studenti imati mogućnosti iskusiti simulaciju osmišljavanja vlastitog start up projekta u timu te će imati priliku vidjeti kako je to predstaviti svoju ideju potencijalnim investitorima.

U okviru Globalnog tjedna poduzetništva, održat će se i predstavljanje Studentskog inkubatora Osijek – SIOS te predstavljanje prezentacijskog softwarea Prezi.

GEW 2014 Raspored predavanja i radionica

Uredio |2014-11-11T12:50:08+01:0011.11.2014.|Najave|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave