Malonogometni Magistri strojarstva

870_Nogometasi SFSB
[br]

Malonogometna reprezentacija Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu pod nazivom Magistri strojarstva niz godina se uspješno natječe u ligi malog nogometa grada Slavonskog Broda


SPORT – Malonogometna reprezentacija Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku pod nazivom Magistri strojarstva čitav niz godina se uspješno natječe u ligi malog nogometa grada Slavonskog Broda.

Tako i ovog proljeća nižu pobjede i zauzimaju gornji dio prvenstvene ljestvice s ambicijama da se umiješaju u borbu za sam vrh. Uspjeh u ostvarenju zacrtanog cilja bila bi potvrda svih uloženih dosadašnjih napora i dokaz da akademski sport i strojarstvo idu zajedno. U svjetlu nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva djelatnike Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu raduje činjenica da je nogomet izuzetno popularan na fakultetu i da značajno doprinosi uspješnosti u studiju strojarstva. Studenti malonogometaši su odreda vrlo vrijedni studenti, a neki od njih čak i nositelji nagrada za najboljeg studenta Strojarskog fakulteta.

Sastav : Tomislav Andrijanić, Marko Čavčić, Mario Dolibašić, Mladen Krsnik, Kemal Malagić, Mario Markotić, Ivan Misir, Marinko Pavlović, Marijan Sivrić, Martin Špehar i Alojzije Tolić.

Voditelj i trener: dr. sc. Zvonko Miljković, prof. v. š.

Uredio |2014-05-19T10:22:51+02:0019.05.2014.|Sport|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave