Međunarodno studentsko natjecanje u prezentaciji poslovnih ideja

Sveučilište Josipa Jurja Strosmayera u Osijeku već drugu godinu sudjeluje u međunarodnom natjecanju studenata pod nazivom INTERNATIONAL VIDEO PITCH COMPETITION.


Nositelj projekta je Sveučilište u Pečuhu, Mađarska. U natjecanju, osim našeg sveučilišta sudjeluje i 13 drugih sveučilišta iz 10 zemalja i to: Sveučilište u Pečuhu,Mađarska, Ohio University, SAD,  Wooster University, SAD, Swansea University, Velika Britanija, Leeds University, Velika Britanija,  Polytechnic Institute of Castelo Branco, Portugal, Wurtzburg University, Njemačka, Lucian Blaga University of Sibiu, Rumunjska, Riga Technical Unviersity, Latvija, Novi Sad University, Srbija, Tuzla University, Bosna i Hercegovina, Sveučilište u Puli i Sveučilište u Rijeci, Hrvatska.

Cilj projekta je omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja, stjecanje iskustva u prezentaciji (na engleskom jeziku) itimskom radu, dobivanje povratne informacije od stručnjaka iz prakse o izvedivosti vlastite ideje, kao i umrežavanje svih sudionika projekta (studenata, nastavnika, poduzetnika, bankara i sl.).

Pozivamo SVE zainteresirane studente Sveučilišta u Osijeku da se prijave sa svojim idejama.  Studenti, koji se žele sa prijaviti na natjecanje, trebaju kratak opis ideje na hrvatskom jeziku (do 200 riječi) poslati do 12.1.2018. godine na mail ivp.efos@efos.hr.

Za odabrane timove ćeu drugoj polovini siječnja 2018. godine biti organiziran Boot camp, u okviru kojeg će biti organizirane radionice za pisanje sažetka poslovne ideje te radionice za izradu video pitcha (kratke uvjerljive prezentacije). Uviet za sudjelovanje u natjecanju je dobro poznavanje engleskog jezika i status studenta na Sveučilištu u Osijeku. Za pobjednike natjecanja osigurane su vrijedne novčane nagrade.

Više informacija o samom natjecanju može se vidjeti na ivpitch.pte.hu.

Uredio |2017-12-07T12:01:41+01:0007.12.2017.|Najave, Studenti i studiranje|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave