Europski studiji2017-10-10T10:26:15+02:00

Europski studiji “Regionalna suradnja i integriranje u EU”

Dodatne informacije dostupne su na
rektorat.unios.hr/regeu/

Dragi studenti,

drago nam je što razmatrate mogućnosti za realizaciju svog programa razmjene na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Linkovi na vašoj desnoj strani sadrže informacije za studente koji žele provesti svoj program mobilnosti na našem sveučilištu u okviru programa Erasmus+. Međutim, podaci mogu biti korisni za sve druge studente koji nas žele posjetiti kroz druge programe međunarodne razmjene ili u statusu „free-mover“ studenta.

U usporedbi s drugim europskim sveučilištima, naše sveučilište je srednje veličine. Nakon usvajanja bolonjskih načela, ono se razvija u modernu europsku instituciju visokog obrazovanja i postaje regionalno središte znanja, istraživanja i izvrsnosti. Svi naši napori usmjereni su prema stalnom poboljšavanju kvalitete podučavanja i učenja. Također nudimo visoku razinu studentskog standarda vezano za smještaj, prehranu, nastavne sadržaje i ostale studentske usluge, a Osijek, poznat i kao grad studenata, nudi vam lepezu različitih aktivnosti za mlade.

Osoblje Službe za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju pomoći će vam s odgovorima na vaša pitanja o programu razmjene te će vam također pomoći oko smještaja i prilagodbe na život i studij u Osijeku.

Slobodno nam se javite telefonski ili e-mailom, a mi ćemo se potruditi da vam omogućimo sve potrebne informacije. Odlučite li doći u Osijek, potrudit ćemo se da vaš program razmjene učinimo nezaboravnim!

Dragi gosti,

drago nam je što razmatrate mogućnosti za realizaciju svog Erasmus+ programa razmjene na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS). UNIOS sudjeluje u programu ERASMUS+ od 2014. godine, nakon dodijeljene nove Povelje za visoko obrazovanje ECHE Charter: 255170-LA-1-2014-1-HR-E4AKA1-ECHE na temelju prijave ECHE Charter application and Policy Statement.

Vaša kontakt osoba ili Erasmus akademski koordinator na sastavnici Sveučilišta u Osijeku pomoći će vam prilikom utvrđivanja vašega plana podučavanja ili osposobljavanja, a osoblje Službe za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju pružit će vam administrativnu podršku i ostale potrebne informacije kako bi vaš boravak na našem Sveučilištu bio uspješan i ugodan. Informacije o Sveučilištu i njegovim sastavnicama, kao i kratak pregled studijskih programa koji se izvode na Sveučilištu možete pronaći u našoj publikaciji Erasmus Student Guide.

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave