Poziv na Croatia Youth to Business Forum (Y2B)

Forum na kojem će studenti imati priliku upoznati vodeće poduzetnike i direktore organizira studentska internacionalna organizacija – AIESEC


NAJAVA – Forum će se održati u četvrtak, 10. travnja 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7), a na njemu će moći sudjelovati svi studenti, bez obzira na fakultet, status, godinu ili članstvo u AIESEC-u. Cilj ovoga projekta je spajanje studentskog i poslovnog svijeta kako bi se generirale nove ideje i kako bi se studente upoznalo s korporacijama i vještinama koje su im potrebne za uspješnu poslovnu karijeru. Forum se sastoji od predavanja vodećih ljudi poznatih svjetskih i hrvatskih tvrtki, panel rasprava i radionica, kako bi studenti mogli aktivno sudjelovati u Forumu.

Tema prvog osječkog Y2B-a jest Liderstvo u 21. stoljeću, a tvrtke sudionice moći će iznijeti svoje viđenje prepoznatljivog vodstva i predstaviti što njihovo poslovanje čini uspješnim. Isto tako, priliku za iznošenje svojih mišljenja i stavova dobit će i studenti te na taj način pomoći tvrtkama kako bi vidjeli što mladi žele i misle.

Pitanja na koja će odgovoriti ovaj Forum jesu:

  • Što znači biti lider danas i u budućnosti?
  • Koje su karakteristike uspješnoga vođe?
  • Koje su kompetencije potrebne?
  • Kako možemo doprinijeti poboljšanju zajednice?
  • Koja su sadašnja i buduća mjerila kvalitete i uspjeha u poslovanju?

Na dosadašnjim Forumima sudjelovale su brojne domaće i internacionalne tvrtke sa sjedištem u Hrvatskoj, kao što su DHL International, PWC Hrvatska, Hrvatski Telekom, Erste&Steiermärkische banka, INA, Hypo-Alpe Adria Bank, Nestle Hrvatska te Hub Impact Zagreb, kao i brojni govornici iz hrvatske i strane poslovne klime. Više informacija možete pronaći na www.aiesec-osijek.hr ili na facebook stranici https://www.facebook.com/CroatiaY2B.

Uredio |2014-03-13T10:20:26+01:0013.03.2014.|Najave|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave