Poziv na OSC predstavlja…

Udruga Osijek Software City organizira zbivanje nazvano OSC predstavlja…


NAJAVA – Zbivanje će se održati u srijedu, 26. veljače 2014. godine u 17.30 sati, u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7). OSC predstavlja… za cilj ima predstaviti tvrtke i startupe, te savjetovati i informirati publiku o razvoju poslovnog pothvata, financiranju, preprekama u poslovanju i putu do uspjeha.

Program:

  • ShoutEmDavor Banović predstavit će startup koji omogućuje brzu i jednostavnu izradu mobilnih aplikacija za pametne telefone i tablete. Također će biti govora o povijesti, razvoju i financiranju ShoutEma.
  • TrenutakSiniša Gavrilović predstavit će zagrebačku tvrtku specijaliziranu za internet marketing (SEO, SEM i Google AdWords).
  • Sizem AppAna Kolarević publici će se predstaviti s aplikacijom namijenjenoj ženama s problemom pronalaska odgovarajućeg grudnjaka.
  • Osijek Software CityNandino Lončar će reći nešto više o Udruzi, dosadašnjim rezultatima i budućim planovima.

Nakon predavanja slijedi druženje u caffe baru New York u Ulici Stjepana Radića, gdje će u neformalnom okruženju gosti odgovarati na pitanja posjetitelja. Za sve sudionike će biti osigurane akcijske cijene pića.

Zbivanje OSC predstavlja… održavat će se nekoliko puta godišnje, a prvo u nizu je organizirano u suradnji s UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (ICES) pri Sveučilistu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Uredio |2014-02-21T16:30:03+01:0021.02.2014.|Najave|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave