Poziv na predavanje u okviru Znanstvenog foruma

Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu organizira predavanje Unapređenje prognostičkih modela predviđanja potrošnje prirodnog plina primjenom sunčeve insolacije


NAJAVA – Predavanje će se održati u utorak, 4. veljače 2014. godine u 10 sati, u učionici G101, zgrada II (Gundulićeva ulica) Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu. Predavanje je namijenjeno polaznicima poslijediplomskog doktorskog i specijalističkog studija, znanstvenim novacima, asistentima, nastavnicima i studentima.

Predavanje će održati:

  • Božidar Soldo, mag.ing.mech.

Znanstveni forum osnovan je 15. ožujka 2007. godine na 4. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu kao organizirani oblik aktivnosti asistenata, znanstvenih novaka i ostalih polaznika poslijediplomskog doktorskog studija, s ciljem poticanja aktivnosti u područjima znanstvenog usavršavanja, znanstvene prezentacije i stručnih aktivnosti. Osnovni je zadatak Znanstvenog foruma organiziranim periodičnim aktivnostima poticati znanstvenu i stručnu aktivnost svojih članova i omogućiti polaznicima poslijediplomskih studija prikupljanje ECTS bodova za obvezne i izborne aktivnosti na poslijediplomskom doktorskom studiju pod nadzorom Znanstvenog foruma. Na taj način se očekuje stvaranje uvjeta za poticanje komunikacije, suradnje, razmjene ideja i unapređivanje znanstveno-stručne osposobljenosti mladih znanstvenika. Cilj je i poboljšanje protoka informacija unutar zajednice znanstvenih novaka i asistenata.

Uredio |2014-02-03T13:31:09+01:0003.02.2014.|Najave|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave