Rektor osječkog Sveučilišta, prof. dr. sc. Željko Turkalj i predstavnici mađarske telekomunikacijske tvrtke IT Services potpisali Ugovor o suradnji

870_Vijecnica
[br]

Ugovor su potpisali rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, prof. dr. sc. Željko Turkalj i članovi uprave tvrtke IT Services Hungary Kft., Csaba Bothe i Judit Forgacs


VIJESTI – U petak, 26. rujna 2014. u vijećnici Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizirano je potpisivanje ugovora o suradnji između Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i mađarske telekomunikacijske tvrtke IT Services Hungary Kft.

Potpisivanje Ugovora uslijedilo je nakon višemjesečnih razgovora o suradnji na području edukacije i zapošljavanja diplomiranih studenata Elektrotehničkog i Ekonomskog fakulteta u Osijeku na različitim radnim mjestima u tvrtki IT Services Hungary Kft. Ugovor su potpisali rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, prof. dr. sc. Željko Turkalj i članovi uprave tvrtke IT Services Hungary Kft., Csaba Bothe i Judit Forgacs. Trenutačno postoje slobodna radna mjesta u Budimpešti, Debrecenu i Pečuhu, gdje osim zaposlenja postoji mogućnosti stjecanja profesionalnog iskustva u multikulturalnom okruženju.

Na internetskim je stranicama osječkog Sveučilišta te Ekonomskog i Elektrotehničkog fakulteta već objavljen natječaj za popunjavanje 90 radnih mjesta, a jedan je od preduvjeta dobro znanje engleskog i njemačkog jezika. IT Services će putem posebnih tečajeva provoditi edukaciju novih zaposlenika, u čemu će, prvo u Pečuhu, a poslije i u Osijeku, sudjelovati i više izabranih nastavnika osječkog Sveučilišta.

Više informacija o tvrtki IT Services Hungary Kft. može se pronaći na njihovoj internetskoj stranici www.it-services.hu

Uredio |2016-05-05T11:31:50+02:0013.10.2014.|Vijesti|

Kontakt podaci

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU Trg Svetog Trojstva 3 31000 Osijek Republika Hrvatska

Telefon: +385 31 224 102

Fax: +385 31 207 015

Web: UNIOS

Najnovije objave